Portretten

Wil je graag een portret laten maken? Van je allerliefste of allerleukste? Ik maak er met veel plezier iets geweldigs van! De portretten worden digitaal getekend en kunnen worden afgedrukt op eindeloos veel manieren. Van klassiek tot super hip, met een digitaal portret kan dat allemaal!

Dat is heel leuk om te hebben. Of het nou een cadeau is voor jezelf of iemand anders, een portret is altijd iets unieks.

Alle portretten worden digitaal getekend en vervolgens gedrukt op een ondergrond naar keuze: Denk aan linnen of karton voor een klassiek portret dat je kunt inlijsten, maar ook bijvoorbeeld dibond voor een strakke muurcirkel. 

Of wat dacht je van een afdruk op een telefoonhoesje, dekbed of koffiemok: bijna alles is mogelijk met een digitaal portret! 

Bovendien is het tegen een kleine meerprijs mogelijk om het drukbestand te downloaden, zodat je het portret meerdere keren op verschillende ondergronden kunt laten drukken. Hoe leuk is dat!

Prijzen bestaan uit de maakkosten en de drukkosten. De maakkosten zijn vaak lager dan bij een klassiek geschilderd portret, omdat het digitaal tekenen sneller gaat dan het werken met verf of krijt. De drukkosten zijn afhankelijk van het formaat en het materiaal. Ik maak graag een offerte voor je, vrijblijvend!

Bij een klein portret, gedrukt op karton, liggen de totale kosten rond de 100 euro. Je krijgt dan ongeveer 5 afdrukken op prachtig stevig karton. Om zelf in te lijsten en weg te geven!

Hieronder een kleine uitleg over digitaal tekenen, en hoe dat in zijn werk gaat!