Voor ondernemers met een duurzame boodschap.

Met mijn illustraties help ik duurzame en maatschappelijk betrokken ondernemers met een goed verhaal. Ondernemers die een positieve bijdrage willen leveren aan onze samenleving en de natuur. Daarmee kan én wil ik je helpen! Door jouw woorden te ondersteunen met mijn illustraties wordt je verhaal veel sterker en kun je meer impact maken. Mijn illustraties zijn herkenbaar, realistisch en prettig om naar te kijken. Zodat je klanten in één oogopslag zien wat je wil vertellen.

  • educatieve illustraties
  • infografics
  • sfeerimpressies

De illustraties worden digitaal gemaakt in (semi) realistische stijl. Daarbij probeer ik jouw wensen altijd zo goed mogelijk te vertalen in een beeld dat bij je boodschap past. We hebben daarom verschillende gesprekken en feedbackrondes, zodat ik de illustraties helemaal kan afstemmen op je wensen. Je krijgt het eindresultaat als een digitaal bestand (naar keuze) aangeleverd. Klaar om gebruikt te worden!

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken aan nieuwe projecten. Heel graag help ik jou om je impact te vergroten. 

Aanbod illustraties

Portfolio Illustraties

Project de Goed Gevulde

Voor de Goedgevulde boerderij in Halle (gld) maakte ik een prachtige vogelvlucht illustratie, om hun goed gevulde verhaal extra kracht te geven. Zodat de missie van deze boerderij voor iedereen duidelijk is! www.degoedgevulde.nl

Project koeienkaarten

Voor koeienkaarten.nl maakte ik een aantal nieuwe illustraties om het assortiment te vernieuwen en te verfrissen. Dit is een lokaal initiatief dat ik graag ondersteun!

www.koeienkaarten.nl

www.stickerendeco.nl/product-categorie/koeienkaart

Project gebarencursus

Voor een nieuwe gebarencursus maakte ik 24 nieuwe gebaren illustraties. Deze cursus is bedoeld om beginners een aantal basisgebaren aan te leren zodat de communicatie met doven en slechthorenden wordt vergemakkelijkt.

Project woordenschatonderwijs

Samen met de Anne Flokstra school maakten we al meerdere verhalen rondom Pim en Saar. Ik ontwikkelde deze karakters voor het speciaal onderwijs samen met een aantal specialisten binnen de school. Hun missie: het woordenschatonderwijs op een hoger niveau tillen! Dat ligt mij als ex-logopediste natuurlijk heel goed.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prijzen

Ik hanteer een maakprijs van €50,- per uur, ex BTW.  Ieder project is weer anders en zal, naast de maakkosten, ook uit andere kosten bestaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan drukkosten en/of gebruikerslicenties.  Ik maak een offerte op maat. Neem daarvoor even contact met me op.