Recenties worden rechtstreeks van google reviews geplaatst op de website

Roos
Roos
babykamer
Lees verder
Wij hebben een aantal weken geleden via Dorien een muurschildering laten maken voor een babykamer. Via Facebook ben ik Dorien tegengekomen en heb ik haar benaderd. Ik kreeg al zeer snel reactie terug. We konden nog wel wat inspiratie gebruiken wat betreft het soort muurschildering wat we zouden willen, maar Dorien dacht direct enthousiast mee. Daarbij keek ze ook naar de kleuren die al op de babykamer aanwezig waren. Ik ontving een voorbeeld waarbij de muurschildering die we hadden gekozen in onze kamer was getekend. Zo leek het net echt en kon je ook een goed beeld krijgen van hoe het zou gaan worden. We hebben niet lang hoeven wachten, want Dorien kon al met een aantal weken bij ons komen. Met een ochtend stond de muurschildering op de muur. Daarnaast was het ook een hele gezellige ochtend. Prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed. We zijn heel erg blij met de muurschildering en we willen Dorien zeker aanbevelen!!
wilmar
wilmar
tuinmuur
Lees verder
Wat zijn we blij met onze mooie doorbraak met coulisselandschap! Dorien Wagenaar weet wensen om te zetten in beelden. Met haar realistiche manier van schilderen en het spelen met kleuren en schaduwen, brengt ze alles tot leven. Het contact is van begin tot eind superfijn geweest. Ze snapte precies wat wij bedoelden en kwam zelf ook met leuke aanvullingen. Een verrijking van onze tuin!!
chantal
chantalyunio consultatiebureau
Lees verder
Een ontzettend getalenteerde kunstenaar. Zij voelt haarfijn aan wat je tot uitdrukking wil brengen in de muurschilderingen. Heb meerdere malen met haar mogen samenwerken altijd met een fantastisch resultaat. Collega’s van andere locaties raakten zo enthousiast dat ook daar een kunstwerk van haar hand komt.
Vorige
Volgende

Info@dorienwagenaar.com | kvk: 67853234 | tel. 06-14610326